Produkty dla meksykański ryż z fasolą (4)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Mieszanka dodatków, przypraw i ziół do produkcji mięsa nieprzetworzonego termicznie, określanego jako "Salchichón" lub "Chorizo blanco" o jakości "Extra", wytwarzanego przy użyciu technik powolnego dojrzewania (temperatura od 6 do 12ºC i początkowa wilgotność względna od 78 do 86%). Format: worek 4kg
extra świeża longaniza 039

extra świeża longaniza 039

Mieszanka dodatków, przypraw i ziół do użycia w wędlinach, do przygotowania produktu mięsnego nazwanego "Longaniza fresca" lub "Salsicha fresca". Produkt ważny dla wszystkich rodzajów mięsa. Format: worek 4 kg
Chorizo biały criollo 120

Chorizo biały criollo 120

Mieszanka dodatków, przypraw i ziół, stosowana w przemyśle wędliniarskim, do produkcji nieprzetworzonego cieplnie wyrobu mięsnego określanego jako "chorizo blanco" lub "longaniza blanca", dojrzewającego tradycyjnymi metodami przez co najmniej 30 dni. Format: pudełko 160g, worek 4kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Mieszanka dodatków, przypraw i ziół do użycia w wędlinach, do przygotowania przetworzonego cieplnie produktu mięsnego nazywanego "Morcilla". Format: worek 5 kg